Individuelle behandlinger
Mentaltræning

Via mentale træningsteknikker får du et virkeligt godt stykke værktøj, til bedre at styre dit liv uden om det du ikke ønsker dig, og hen imod det du ønsker dig. Til glæde for dig selv og dine omgivelser.
Ring og spørg, hvis du vil vide mere

I mit arbejde tager jeg udgangspunkt i følgende 7 teser :


Verden er hvad du tror den er. Vær opmærksomhed
Der er ingen grænser. Frihed
Energien går derhen hvor du retter opmærksomheden. Hold fokus
Al styrke er i nuet. Vær tilstede
Kærlighedens udtryk er glæden. Udtryk glæde
Al styrke kommer indefra. Stol på dig selv
Det der virker for dig er det vigtige for dig. Vær fleksibel

Konsultation :
Pris pr. time kr. 350.-

 

 

 

Til individuelle behandlinger Mentaltræning Healing Massage

ZONETERAPI

Zoneterapi er en behandlingsform der tager udgangspunkt i kroppen som en helhed. På og omkring fødderne findes der områder der relaterer til hele kroppen. Ved påvirkning af disse er det muligt at afhjælpe ubalancer og nedsætte evt. spændinger. På den måde stimuleres blodomløbet, hvorved der bringes ny livskraft og energi til hele organismen. Kroppen bliver således bedre i stand til at helbrede sig selv.

ZONETERAPI OG FØDSEL

Zoneterapi som hjælp ved fødsel, smertelindring, ve-stimulation og hjælp ved evt. problemer med moderkage løsning. Ring og hør nærmere.
 

 

 

Til individuelle behandlinger Mentaltræning Zoneterapi Massage

HEALING

Healing vil sige at gøre hel. Når du er hel, er du i balance med dig selv, dine tanker, dine følelser og din krop. Ved ubalancer et af disse steder eller mellem dem, vil der kunne opstå sygdomme eller smerter. Disse kan være en meget konkret måde for vor krop at gøre opmærksom på at der er noget glat. Ved healing styrkes kroppens evne til at helbrede selve årsagen.

Selve healings hjælpen kan foregå på mange måder, og vil altid være individuelt tilpasset. Den kan f. eks. bestå i energi-overførsel via hænderne, eller samtale med guidet visualisering, drømmetolkninger m.v.
Al healing kommer indefra, derfor er det hjælp til selvhjælp du modtager.

Det vigtige i mit arbejde med healing er erkendelsen af de bagved liggende årsager til problemerne. Herfra starter vi sammen healings forløbet.

 

 

 

Til individuelle behandlinger Mentaltræning Zoneterapi Healing

MASSAGE

Hawaiiansk lomi-lomi massage

Denne massageform er unik og kraftfuld, den fokuserer på bevægelse og glæde. Massage er en vidunderlig måde at skabe bevægelse i krop og sjæl. Når vi har problemer skyldes det ofte mangel på bevægelse og energi-flow i kroppen. Der kan opstå en fastlåshed.
Massagen sætter energien i bevægelse og giver kroppen en chance for at helbrede sig selv.